Qui som

Ens definim com una entitat socioeducativa sense afany de lucre que desenvolupa la seva activitat amb infants, joves i famílies dels barris Sanfeliu de l’Hospitalet de Llobregat i Sant Ildefons de Cornellà.

Missió

Educar en valors a infants, joves i famílies en el seu temps de lleure, i esdevenir un espai de formació o participació comunitària amb voluntat de transformació i inclusió social.

Visió

Volem ser un referent en la intervenció socioeducativa amb infants, joves i famílies en situació de risc social a l’Hospitalet de Llobregat i Cornellà de Llobregat, amb el compromís de treballar per la millora de la seva qualitat de vida, defensant els seus drets i oportunitats, i contribuint a una societat més justa i solidària.

Valors

Proximitat i Confiança

Transparència

Compromís social

Igualtat d’oportunitats

Incidència Social

Principis educatius

Apoderament i creixement personal

Igualtat d’oportunitats

Lleure educatiu

Dinamització comunitària

Transmissió cultural

Vols saber qui som i què fem amb imatges? Mira el vídeo del 40è aniversari de l’entitat!

Equip Humà

L’Equip Humà que fa possible els projectes està configurat per professionals formats en l’àmbit educatiu i social. Algunes persones realitzen voluntariat o pràctiques i altres estan contractades laboralment. Totes elles estan compromeses amb la intervenció socioeducativa i la implicació ciutadana com a elements clau per la transformació social, il·lusionades i implicades amb la missió de l’entitat, acompanyant les persones en els seus processos formatius integrals.

Plataformes amb les que treballem

 

Premis i reconeixements

  • Títol de Distinció Ciutadana, L’Hospitalet 2018

  • Premi d’Honor Ciutat de Cornellà, 2019

Transparència

La transparència i la rendició de comptes són dos aspectes claus per mantenir la confiança i la credibilitat de la societat en entitats no lucratives com la nostra.

Tenim la responsabilitat de demostrar que les nostres comptes són clares, que treballem amb eficàcia i eficiència i que les nostres actuacions estan dirigides a aconseguir el màxim impacte perquè les persones per les quals treballem, infants, joves i adults en risc social, puguin gaudir d’una educació i d’unes condicions de vida dignes.

Per aquest motiu, per tal de legitimar la nostra actuació, us presentem l’Informe d’Auditoria dels comptes anuals.