Menjador Escola Pablo Neruda

Entenem l’horari del migdia com un espai més que contribueix en els processos educatius dels infants on el menjar i el temps d’esbarjo són les principals activitats. En el temps de migdia els infants són els eixos de l’acció, treballant en línia amb el projecte educatiu del centre i en col·laboració amb les famílies.

Des del  2004 el Club Infantil Juvenil Sanfeliu – Sant Ildefons gestiona de forma integral el Menjador de l’escola Pablo Neruda. Actualment, comptem amb una mitjana de 105 infants fixos i un equip educatiu entre 7 monitors.

Enguany, per adaptar-nos a les condicions sanitàries de l’escola, farem l’atenció a les famílies de 8:45 a 9:30, a les instal·lacions que l’entitat té al C/Emigrant, 25, baixos de L’Hospitalet de Llobregat.

Què he de fer?

Per inscriure un infant al menjador:

– Omplir el qüestionari online aquí

– Passar pel Club Infantil Juvenil Sanfeliu – Sant Ildefons a fer la inscripció presencialment (C/Emigrant, 25, baixos). Pots imprimir el document aquí.

-De 8:45 a 9:30 es farà el servei d’atenció a les famílies a les instal·lacions de l’entitat del C/Emigrant, 25, baixos .

Quotes

Preu/àpat  per infant fixe: 6,33€

Preu/àpat per infant esporàdic: 6,95€

Podeu veure la resolució de preus de la Generalitat per el curs 2020-2021 aquí.

Notícies!

Menjador Pablo Neruda
, ,

El menjador com un espai educatiu més

/
El Club Infantil Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons és qui gestiona…
menjadorok
,

Millorem el nostre menjador!

/
En el curs 17/18 s'ha millorat el menjador de l'escola Pablo…
menjadorok
,

Educo col·labora amb beques menjador

/
L'àpat és un moment important per conviure i per educar en…