Menjador Escola Pablo Neruda

Entenem l’horari del migdia com un espai més que contribueix en els processos educatius dels infants on el menjar i el temps d’esbarjo són les principals activitats. En el temps de migdia els infants són els eixos de l’acció, treballant en línia amb el projecte educatiu del centre i en col·laboració amb les famílies.

Des del  2004 el Club Infantil Juvenil Sanfeliu – Sant Ildefons gestiona de forma integral el Menjador de l’escola Pablo Neruda. Actualment, comptem amb una mitjana de 105 infants fixos i un equip educatiu entre 7 monitors.

Per adaptar-nos a les condicions sanitàries de l’escola, farem l’atenció a les famílies de 8:45 a 9:30, a les instal·lacions que l’entitat té al C/Emigrant, 25, baixos de L’Hospitalet de Llobregat.

Pots fer la pre-inscripció al Servei de menjador de l’Escola Pablo Neruda per al curs 2021-2022 aquí

ATENCIÓ: Clica aquí per descarregar el document de petició de menú en cas de confinament (NOMÉS usuaris fixes del servei de menjador)

Què he de fer?

Per inscriure un infant al menjador:

– Omplir el qüestionari online aquí

– Passar pel Club Infantil Juvenil Sanfeliu – Sant Ildefons a fer la inscripció presencialment (C/Emigrant, 25, baixos). Pots imprimir el document aquí.

-De 8:45 a 9:30 es farà el servei d’atenció a les famílies a les instal·lacions de l’entitat del C/Emigrant, 25, baixos .

Quotes

Preu/àpat  per infant fixe: 6,33€

Preu/àpat per infant esporàdic: 6,95€

Podeu veure la resolució de preus de la Generalitat per el curs 2021-2022 aquí.

Notícies!

L’espai de menjador, un espai educatiu

/
Des del CIJ Sanfeliu Sant Ildefons fa anys que gestionem…

El menjador com un espai educatiu més

/
El Club Infantil Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons és qui gestiona…

Millorem el nostre menjador!

/
En el curs 17/18 s'ha millorat el menjador de l'escola Pablo…