XARXA SOCIOEDUCATIVA SANFELIU

Fa 5 anys al barri Sanfeliu vam detectar la necessitat de trobar un espai conjunt entre els recursos educatius i socials. Un espai on poder compartir i generar accions enfocades a donar visibilitat al nostre barri, a la tasca que portem a terme de portes en dins i sobretot fomentar una xarxa de treball sòlida. I així va néixer la Xarxa Socioeducativa del barri Sanfeliu. En aquesta xarxa hi participem l’EBM La Casa de la muntanya, les Escoles de primària Pablo Neruda, Sanfeliu i Ausiàs March, l’Institut Apel·les Mestres, l’Escola de persones adultes Sanfeliu, la Residència DomusVi Can Buxeres i el CJI Sanfeliu – Sant Ildefons.

Durant aquest temps hem consolidat una activitat i estem molt contentes i orgulloses. Podríem dir que vam néixer amb ella, ja que va ser la primera activitat que vam organitzar conjuntament i en aquests 5 anys, tot i haver viscut una pandèmia a nivell mundial, no hem deixat de fer-la mai. És l’activitat de la Pau i la fem per celebrar el Dia Escolar de la No violència i la Pau, el 30 de gener.

Al 2022 esperàvem poder retrobar-nos al carrer i compartir un matí d’activitats, jocs, música però la nova variant de la ja coneguda Covid-19 no ho ha considerat oportú, així que hem tornar a repensar l’acció per fer-la possible des de la distància. Aquest any l’objectiu és construir un mural gegant que quedi exposat a un lloc visible del barri perquè tothom pugui veure-ho. Els infants, joves i persones grans dels diversos recursos de la xarxa, a partir de la lectura d’àlbums il·lustrats han reflexionat entorn a quins valors promouen la pau i contribueixen a crear una societat menys violenta i més tolerant, igualitària i justa per a totes les persones. A partir d’aquí la proposta és que ho expressin a través del dibuix o de paraules, materials que farem servir per construir el mural que la setmana vinent us compartirem a les xarxes. Estigueu molt atentes, perquè estem segures que el resultat serà ESPECTACULAR!!!!!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.