XALEM AL MIGDIA

Iniciem el 2022 engegant per segon any consecutiu el projecte “Xalem al migdia”. És un projecte que s’emmarca dins del Pla Educatiu Entorn al barri de Sant Ildefons i del qual hi participen 4 centres educatius d’infantil i primària: Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Torre de la Miranda, Escola Sant Ildefons i Escola Mossèn Jacint Verdaguer.

XALAR és gaudir i esbargir-se alegrement i aquest és un dels seus objectius principals. El projecte reforça la intervenció educativa que es realitza als espais de migdia de les escoles amb una oferta d’activitats lúdiques i que alhora treballin tres eixos : els hàbits saludables, la igualtat i la cultura catalana.

Projecte que vol generar propostes de lleure educatiu a l’espai de migdia de les escoles de Sant Ildefons generant accions educatives compensatòries a la jornada escolar. Des del CIJSSI apostem per una metodologia basada en la pedagogia activa, en la que els infants aprenen fent i sent el centre d’aquest procés educatiu. Aquesta es concreta a través de la programació d’activitats que l’equip educatiu trasllada als infants, acompanyant-los durant el procés d’aprenentatge i respectant els ritmes diversos.

El projecte es desenvolupa mitjançant un treball en xarxa on tots els agents implicats, l’administració, l’entitat socioeducativa i els agents educatius són clau per l’assoliment dels objectius i fites.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.