UN JULIOL PLE DE BONS MOMENTS

Avui tanquem les portes del Casal d’estiu juliol!!!! 

Aquest any iniciàvem els casals amb una prioritat clara, oferir als infants i joves dels nostres barris un espai de lleure segur, on poder retrobar-se amb els amics i les amigues de l’estiu passat, on poder gaudir de les activitats a l’aire lliure, on poder riure, expressar, córrer salta, viure noves experiències…  En definitiva, obríem les portes disposades a recuperar aquella essència especial que caracteritza a les Activitats de vacances i us hem de dir que estem molt satisfetes amb el resultat final. 

En el nostre dia a dia tenim un indicador molt fiable per saber si allò que estem fent està o no funcionant i aquest no és un altre que la participació dels infants i joves, els “me lo he pasado súper bien” que a la sortida comparteixen amb les famílies, els “puedo venir una setmana más?” de les joves o el “està agotada pero dice que ella quiere venir” que ens comparteixen les famílies a la porta de les escoles. Aquest estiu ha estat ple d’aquests comentaris i a nosaltres ens omplen el cor, perquè això és símptoma que els infants i joves se senten acollits, troben el seu espai i les famílies confien en la nostra feina. 

En la preparació de l’estiu totes hem posat esforços i carinyo a parts iguals per tal que els infants i joves que participen a les nostres activitats poguessin viure un estiu ple de bons moments i d’experiències d’aquelles que no oblides mai perquè et transformen i creiem que finalment han tingut un ampli ventall de moments on poder viure-les. 

A més aquest any l’estiu ens ha donat l’oportunitat de treballar amb nous professionals, dels quals hem aprés molt i volem continuar aprenent conjuntament. Dins de les nostres activitats hem tingut la gran sort de treballar amb el Citilab, una col·laboració que ha enriquit la proposta de Casal d’estiu del Casal Jove on les joves han pogut gaudir d’una proposta cientificotecnològica, d’un espai on interaccionar amb la tecnologia, la ciència i la cultura audiovisual.  

Una altra col·laboració que ens ha aportat grans aprenentatges ha estat amb L’Ortiga un treball conjunt que ha apropat als infants del casal nous coneixements entorn a la cura de l’hort a partir de la descoberta, el joc, l’experiementació i manipulació, la cooperació… A més de la responsabilitat i el treball en equip que han estat bàsics per garantir els bons resultats. Aquest setembre l’Escola Pablo Neruda es trobarà un hort ben bonic que ha estat cuidat amb molt de carinyo. I no podem oblidar-nos dels nostres amics de Kanaya Circ i Sputniks_Cia

Estem contentes d’haver recuperat l’activitat de colònies i esperem que l’any vinent puguem retornar a la màxima normalitat. Els petits i grans van viure uns dies màgics a Can Ramió i les joves van poder gaudir d’un entorn increïble al PN del Delta de l’Ebre. 

Mentrestant els casals continuaran en marxa aquest agost, amb un munt d’activitats increïbles, la màgia del circ, el contacte i la connexió amb l’entorn natural, els esports com a eina de cooperació i superació personal, la creativitat com a element transformador i una infinitat més d’activitats que faran que tot l’ estiu, un cop més, sigui molt especial per a molts infants i joves. 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.