Un estiu ple d’activitats

Les activitats d’estiu són espais idonis per a l’aprenentatge, per a la descoberta i la cohesió social. Per aquest motiu, un any més, apostem per oferir casals i campaments que asseguren el seu accés en igualtats d’oportunitats a un total de 320 infants i joves.

En les activitats de juliol han pogut gaudir, entre moltes altres coses, de tallers creatius, de jocs d’aigua, d’excursions a la natura i de contacte amb animals…De moltes activitats lúdiques que han afavorit un marc socio-educatiu ideal per treballar valors, i per formar-les com a persones cíviques i responsables.

Destaquem en aquesta edició el CasalRocking, que hem realitzat amb la col·laboració de la Casa de la Música i que ha apropat, per segon any consecutiu, el món musical als i les joves participants del Casal Jove.

També volem donar les gràcies a Educo, Probitas, Càritas, Ayuda en Acción, Proinfància i a les escoles Pablo Neruda i Alexandre Galí per fer possible totes aquestes activitats, ja sigui amb beques econòmiques o cessió d’espais.

Gràcies per participar-hi i per fer-ho possible!

foto_grup_noti

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.