Els joves Virolai aprenen a ser reporters amb en Dani Garrido

carrusel amb virolai
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els i les joves de l’Escola Virolai tanquem el trimestre amb molta energia i amb un bon somriure als llavis. Ens hem reinventat en aquests temps estranys que vivim i hem aprofitat molt el temps per aprendre i divertir-nos plegades, aquest cop virtualment. 

En aquests mesos ens hem engrescat en la creació de la nostra ràdio Reporters de Virolai. I per fer-la possible hem comptat amb un col·laborador excepcional. Així ens ho expliquen els i les joves que formen part del projecte en el seu blog. 

Us animem a llegir la seva crònica i a conèixer el projecte del seu blog que setmana a setmana va prenen forma https://losreporterosdevirolai.wordpress.com/2020/11/30/amb-el-dani-garrido-de-carrusel-deportivo/ 

dani garrido al virolai

Hello

El Dani Garrido, de Carrusel Deportivo de la Cadena Ser, ens dóna consells per ser bons reporters i reporteres de ràdio. Hem fet una videotrucada on ens va explicar què és això de fer ràdio i ens va remarcar la importància de treballar en equip. 

Nosaltres hem mostrat els nostres treballs radiofònics i algunes de les imitacions que sabem fer. El Dani ha quedat sorprès de la gran feina, ens va felicitar i ens va engrescar a continuar treballant. 

El locutor ens acompanya en la creació de la nostra ràdio Reporters de Virolai i, fins i tot, ha aconseguit que aprofitem la sintonia de Carrusel Deportivo per a la nostra emissora, entre moltes altres sorpreses. 

A més d’aquest ajut i acompanyament en la distància, ens està regalant alguns detalls que difícilment oblidarem, com fer-nos arribar vídeos d’alguns personatges públics que admirem i que ens dediquen paraules motivadores. 

Moltes gràcies Dani, per acompanyar-nos, per ser tant proper, i com dius “ser un bon amic en Madrid”! Segur que quan tot això acabi ens podem retrobar sense pantalles. I gràcies Lourdes i Laura, profes del cole, que també ens doneu un cop de mà en aquest bonic projecte. 

Vols veure un trosset de la nostra trobada amb el Dani? Doncs aquí el tens.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.