Espai familiar

L’Espai Familiar es concreta en el projecte “Llaços”, un servei socioeducatiu adreçat a famílies amb fills i filles de 0 a 3 anys, que promou les competències parentals positives a través del suport a les famílies, acompanyament a la criança i prevenció de situacions de risc.

És un lloc on nens i nenes entre 0 i 3 anys poden trobar-se amb altres iguals i adults, desenvolupar-se a través de l’experimentació, l’estimulació i el moviment lliure en un ambient segur i acollidor.

Aquí les famílies poden compartir les seves inquietuds quotidianes en companyia d’altres, jugar amb els infants i conversar amb els altres adults. Volem afavorir la socialització primerenca i la prevenció de les ansietats pròpies dels temps de la criança en els primers anys de vida dels infants.

Les famílies poden gaudir d’un espai de trobada i conversa que els permet participar en la comunitat d’una manera activa, tot incidint en els processos d’inclusió social.

A l’Espai Familiar acompanyem en els primers temps de criança, les primeres experiències socials de nens i nenes, tot reconeixent les dificultats quotidianes i afavorint la seva comprensió. Oferim
un lloc de reflexió i enteniment en companyia d’altres persones. Mensualment convidem persones professionals de la criança per fer tertúlies i xerrades formatives per als adults referents.

Horari

Dimarts i dijous de 10:30h. a 12:30h.

Dimecres de 17:00h. a 19:00h.

Amb el suport de: