Casal Jove

Espai socioeducatiu de lleure que fomenta la igualtat d’oportunitats dels i les adolescents i joves des d’una concepció integral de l’educació. És un espai de maduració personal, d’aprenentatge i de servei, així com de convivència i de participació social. És clau per adquirir habilitats que fomentin la cohesió social i el compromís comunitari.

 • Tallers

  Són espais formatius i de reflexió per reconèixer i promoure habilitats i actituds que contribueixen al desenvolupament i creixement personal dels i les joves.

 • Espai Obert

  És un espai de lliure accés per potenciar la gestió del seu espai i temps d’oci.

 • Espai d’Estudi

  Espai d’estudi i participació lliure, on els i les joves disposen d’un entorn adequat i el suport de l’equip educatiu per poder fer els deures, estudiar o fer els treballs en grup.

 • Nit Jove

  Proposta d’oci alternatiu i saludable els divendres al vespre on es treballa a partir dels interessos dels propis joves. Els possibilita noves formes de gaudir del seu temps de lleure, posant al seu abast diferents activitats i tallers.

 • Aprenentatge i Servei

  Des del Casal Jove s’impulsen accions d’Aprenentatge i Servei a partir de les quals els i les joves promouen transformacions en el seu entorn més proper, se senten útils, desenvolupen capacitats i avencen en la idea que els canvis sí són possibles.

Horari

De dilluns a dijous de 16:30h. a 19:00h.

Divendres de 16:30h a 21:00h.

Amb el suport de: