Ja hem arribat a l’equador del Casal d’Estiu! Han passat 5 setmanes des de l’inici del casal,… sembla que fos ahir el primer dia! 

Fins el 26 de juliol, el casal es fa en 3 espais diferents, l’escola Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, l’escola Pablo Neruda i les nostres instal·lacions a L’Hospitalet de Llobregat. Aquests espais ens ajuden a poder donar una millor atenció a les necessitats dels infants i, així, arribar a més famílies. A partir del 29 de juliol el casal continua només a les instal·lacions de la nostra entitat ja que molts infants continuen les seves vacances en família.

Fins ara,  han passat per l’entitat 370 infants amb una mitjana de 250 infants per setmana que han fet un munt de coses: piscina, excursions, experimentació amb pintura, aigua, etc., jocs de taula, esports,… per no parlar dels amics, les confidències, les alegries, i perquè no, també alguna que altra discussió.

Tot això és possible gràcies a la col·laboració pública – privada de les entitats i organismes que col·laboren amb nosaltres,…. gràcies a ells fem de l’estiu un temps d’igualtat per a tothom.

Queden 5 setmanes plenes de sorpreses per a tothom, el nostre equip educatiu us espera amb els braços ben oberts, veniu? 

Seguiu-nos a les xarxes socials!

IMG_20190725_100238

Amb la col·laboració de: