Drets dels infants

drets infants

Aquesta setmana a l’entitat commemorem, reivindiquem i celebrem Els Drets dels Infants amb motiu del dia internacional de la infància, el dia 20 de novembre.

Creiem que és una oportunitat crucial perquè tots els infants, joves i famílies de l’entitat treballin i participin de les diverses activitats proposades al llarg de la setmana per lluitar contra les constants vulneracions dels seus drets.

Cal remarcar la col·laboració amb la Fundació d’Oncologia Infantil Enrriqueta Villavecchia, on vam gaudir fent una manualitat solidaria amb les famílies de El Petit SI per contribuir al dret a la salut dels infants i a la lluita contra el càncer infantil.

La setmana  culminarà amb la realització d’una festa comunitària el divendres 22 de novembre al carrer Avellaner del barri de Sant Ildefons de 17:30 a 19:00 on reivindicarem els drets dels més petits i petites amb  activitats i tallers familiars, l’obertura del quiosc La Ludoteca l’Avet i Jocs gegants de fusta a càrrec de Ludiespai.

El Dia Universal de la Infància és una ocasió potent perquè els líders del món escoltin aquesta crida i reafirmin el seu compromís amb els drets de cada infant i de les futures generacions.

enriqueta

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.