Club Primavera

Avui, us volem explicar tots els secrets del Club, és ben bé com el secret de la primavera que cada any arriba però mai sabem com serà.

Cada tarda ens reunim moltes nenes i nens, monis i mones, enLlibertat, i a cada instant hi neixen noves Amistats, com les flors que comencen a obrir-se per saludar al sol.

Comencem berenant, cadascú a la seva sala en un ambient de Pau i tranquil·litat i tenim una estona per dedicar-la a allò que més de gust ens vingui de fer, com les formigues que comencen a sortir del fomriguer per tornar a recolectar menjar i passejar abans no torni el fred.

Quan arriba l’hora, de forma Respectuosa, els monis i mones ens avisen de que aviat arribarà l’hora de recollir i fer la rotllana. Quan sona la música totes ens posem a recollir, en Igualtat: petits i grans, nens i nenes, alts i baixos, grassos i prims…tothom! Com les abelles, ben organitzades, cadascuna amb la seva funció portant a terme totes les tasques en companyia.

A la rotllana, ens expliquem com ha anat el dia i parlem sobre l’activitat que farem. I aquí arriba laMotivació, els monis i mones ens expliquen com serà la tarda i s’encarreguen d’Acompanyar a totes i tots els infants perquè sigui una tarda fantàstica! Com les tortugues o els ossos que es desperten de la hivernació, espectants de que els hi portarà la nova primavera.

Ah! I no us hem dit una cosa. També ens acompanyen unes persones amb una gran Voluntat d’aprendre: l’equip de pràctiques. Aquest març, molts i moltes d’elles ja han acabat la seva formació, però tenim una cosa ben clara: el que segur que s’aprén al Club és a Estimar. I, si no és així, com ens expliqueu que les trobem tant a faltar?

Els jocs i acitivtats que fem ens ensenyen a ser Resilients i poder afrontar amb Alegria els dies més enboirats. Perquè, com la primavera, els dies millors sempre arribaran.

I d’aquesta manera, un any més des del Club, volem donar la benvinguda a la:

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *