Benvingudes festes majors

El dia 1 de juny vam participar al Corpus, la festa major de Cornellà de Llobregat, organitzant activitats lúdic-educatives per a infants de 3 a 18 anys.

El carrer Abedul, del barri de Sant Ildefons, es va omplir de tallers de joc simbòlic i de psicomotricitat, per als més petits; murals creatius, jocs gegants, manualitats i futbolí humà, per als mitjans; i activitats esportives per al grup de joves.

Ens acomiadem de les festes de Cornellà, però aviat tindrem ocasió de gaudir de les del barri de Sanfeliu, a L’Hospitalet de Llobregat, que també presentarà un programa amb múltiples activitats i actuacions per a tots els públics.

En aquest sentit, el Casal Jove participarà activament en aquesta festa en dues dates assenyalades. El dia 21 de juny, en el marc del concert que se celebrarà a la Plaça de les Comunitats, oferirà còctels sense alcohol a les persones que s’hi apropin. I el dia 22 el grup de joves dinamitzadorxs, que s’ha format amb nosaltres, organitzarà una Màster Class de Zumba a l’escenari del Parc de Can Buxeres.

Us hi esperem per ballar i gaudir!

festa major_ok

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *