Al Casal Jove apostem per la Cultura

Al Casal Jove creiem que la cultura és la millor eina per conèixer el món que ens envolta, involucrar-nos amb ell i canviar actituds. Per això hem iniciat l’activitat de “Fem Cultura” amb els i les nostr@s joves grans.

Es tracta d’una activitat que farem tots els dijous que té com a objectiu apropar les diverses oportunitats culturals als i les nostr@s joves. D’aquesta manera, a través de les sortides podrem anar descobrint el que ens ofereix el nostre territori i gaudir d’exposicions, recursos, concerts, espais, etc., que fins ara desconeixíem!

Aquesta proposta ha tingut una gran acollida entre els i les joves, que estan molt motivats amb les activitats. De fet, ja n’hem fet dues i han estat tot un èxit. El primer dijous vam anar al skatepark de Cornellà, on vam poder passar una estona aprenent trucs i llençant-nos per les rampes. I la següent setmana vam anar a la biblioteca del barri de Sant Ildefons amb la idea de fer-nos sòcies per gaudir de tots els avantatges que això ens proporciona!

Tenim moltes ganes de seguir coneixent les propostes culturals del nostre territori i expandir la nostra visió del món. Joves al poder!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *