Acabem les activitats d’estiu

El temps passa volant. Sembla que va ser ahir quan ens coordinàvem per preparar les activitats d’estiu i avui ja les donem per finalitzades. En aquests mesos hem pogut compartir amb infants i joves, d’entre 3 i 18 anys, colònies, campaments i casals que deixen imatges per al record. Només cal fer un cop d’ull als àlbums de fotos per adonar-nos.

Enguany hem ampliat el número de persones participants arribant als 403!!!  Això ha estat possible gràcies a la diversificació en locals que ens ha permès realitzar les activitats de casals en tres espais diferenciats: al Club, i a les escoles Alexandre Galí i Pablo Neruda. En aquest sentit, gràcies al suport dels col·legis hem pogut distribuir millor les activitats, millorar el servei i, en definitiva, l’atenció cap als infants.

Durant aquests mesos hem continuat fent activitats de lleure-educatiu que ens ha permet treballar hàbits, la convivència entre infants, el contacte amb la natura i amb els animals, i també n’hem sumat de noves. És el cas del Casal Rock, que ha apropat als i les joves a la música d’una manera intuïtiva i divertida, gràcies a l’acompanyament de La Casa de la Música de L’Hospitalet i el suport de l’Institut Apel·les Mestres.

Aquests activitats han esdevingut espais de conciliació per a les famílies, i d’igualtat d’oportunitat per als infants, que no haguessin estat viables sense la col·laboració de diferents entitats com són Educo, Càritas, Fundación Probitas, Ajuda en Acció, ProInfància, i l’oficina de “la Caixa” de Cornellà i de L’Hospitalet.

Destaquem també la continuïtat dels tallers per a adults del Punt Òmnia. En aquest projecte hem apostat per donar-li un toc més fresc on hem compaginat l’aprenentatge en TIC, la feina comunitària i l’acompanyament en processos de cerca de feina.

Ara agafem aire, mirem enrere amb satisfacció i cap endavant amb il·lusió. Aviat us explicarem els nous projectes que engeguem en aquest nou curs.

Gràcies per formar-hi part!!!

Àlbums de fotos activitats d’estiu

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.