A la Xarxa Sanfeliu celebrem el dia de la Pau

dia de la pauAhir 30 de gener va ser el Dia Escolar de la No-violència i la Pau i la Xarxa Sanfeliu ha decidit celebrar-ho avui, 31 amb tot el barri.
La Xarxa Sanfeliu està composada per entitats del barri com són l’escola bressol La Muntanya, les escoles de primària Pablo Neruda, Ausiàs March i Sanfeliu, l’institut Apel·les Mestre, l’escola d’Adults, l’Associació de Veïns del barri Sanfeliu i el Club Infantil Juvenil Sanfeliu – Sant Ildefons. Tots junts volem fomentar i dinamitzar l’activitat comunitària per una millor convivència i cohesió social al barri. Entenem aquesta xarxa com una eina de transformació social.
La festa ha començat a les 10h del matí a la Plaça dels Cirerers amb moltes activitats per a les escoles participants com són els jocs cooperatius (institut Apel·les Mestre), una activitat de construcció d’un colom blanc de paper i un taller de conta-contes (Club Infantil Juvenil Sanfeliu – Sant Ildefons), amenitzades per la música que han preparat els joves de l’institut.
A les 11:30, amb l’ajuda dels infants i joves de les escoles i instituts, hem plantat un arbre ginkgo com a símbol d’esperança i pau. Hem triat aquet arbre perquè és el primer que va brotar després de la bomba d’Hiroshima al Japó i creiem que reflexa molt bé el missatge que hem volgut donar.
A continuació la Maite Revilla, regidora del barri Sanfeliu, ens ha dirigit unes paraules i el grup del projecte de Música de Corda de l’Ausiàs March ens ha fet un parell de peces preparades especialment per aquest dia.
Hem tancat la festa amb la lectura d’un manifest preparat per l’escola d’Adults.
Ha estat un dia molt bonic, hem pogut conèixer-nos millor, parlar, compartir experiències i fer activitats tots junts, a més el temps ens ha acompanyat.
Ja estem pensant en la propera trobada!!!!!

3_Dia de la Pau 6_Dia de la Pau 8_Dia de la Pau 10_Dia de la Pau 12_Dia de la Pau

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.