Dia de la Pau i la no violència

mural trencaclosques fet per les escoles per al dia de la pau

El 30 de gener és celebra el Dia Escolar de la No violència i la Pau, commemorant l’aniversari  de la mort Mahatma Ghandi. 

Des de 2017 aquest dia també té una especial importància al nostre barri. Ara fa 4 anys que per primera vegada la Xarxa Socioeducativa del barri Sanfeliu organitzava la seva primera activitat conjunta, coincidint amb aquesta data assenyalada a nivell escolar. Fruit del treball conjunt l’Escola bressol, els 3 Centres de primària, l’Institut, l’Escola de persones adultes i la Residència de la gent gran i el Club, gaudíem d’un matí ple d’activitats relacionades amb la cooperació, la pau i la no violència que amb el pas del temps s’ha anat convertint en una tradició.  

Des de la Xarxa sempre s’han impulsat accions per afavorir la interacció entre els diversos agents i fomentar les accions comunitàries al barri Sanfeliu com a espais de cohesió social. Aquest any, tot i la situació de pandèmia no volíem deixar passar l’oportunitat de, una vegada més,compartir i construir conjuntament, mantenint viva aquesta activitat conjunta que per a totes nosaltres és ja una tradició dins de la Xarxa Socioeducativa Sanfeliu. 

Per a nosaltres la xarxa és una eina per connectar, construir, acollir, compartir i per així ho hem intentat expressat amb l’acció d’aquest any. Una acció simbòlica a través de la que els centres de primària, l’escola bressol i l’institut han compartit la feina feta entorn a la Pau i la No violència, construint un  trencaclosques que recull l’essència de la xarxa de forma molt visual. I aquesta essència és que la Xarxa del barri Sanfeliu suma i amb el granet de sorra de cadascuna esdevenen resultats bonics què en aquests temps que corren són imprescindibles. 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.